Beiskolázási információk a 2022-2023-as tanévre

Ingyenes felvételi előkészítőt indítunk október 13-i kezdéssel. Az előkészítő 15.30-kor kezdődik és 17.15-ig tart, jelenléti formában. Szerdánként felváltva 2-2 tanórában szövegértés illetve matematika felkészítést tartunk. Január 19-ig 12 alkalommal találkozunk  a gyerekekkel. jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/9gDPvasymzVAyeCk6

Nyílt napok az iskolában. A nyílt napokon igazgatói tájékoztatót tartunk és óralátogatási lehetőséget biztosítunk. Adott napon 8.15-9.00 között az aulában az iskola Igazgatója tájékoztatót tart, kérdésekre válaszol. Ezután a gyerekek 3 tanórán vehetnek részt a választandó ágazatnak megfelelő közismereti és szakmai  tanórákon. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/U5DywvGhmM6FXSYK8

Szülői tájékoztató fórumokat hirdetünk meg iskolánk iránt érdeklődő tanulók szülei számára. Ezeken a napokon  az iskola Igazgatója hosszabb tájékoztatót tart az induló osztályokról, a technikumi követelményekről. Bemutatja az iskola sajátosságait, a felvételi követelményeket. A tájékoztató a jelenléti napokon 17 órakor kezdődik az iskolában, a digitális napon 18 órakor. A digitális tájékoztatóra jelentkezők az email címükre kapnak részletes tájékoztatást. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/2owVWR1kPZFW7WsP9