Tájékoztató a tanulói ebédrendelésről

Tisztelt Szülők! 
 
Az oktatási államtitkár bejelentése alapján 2021. január 11-től ismét elkezdődik az oktatás a középfokú intézményekben.
Ennek kapcsán a 2021. január havi étkezések megrendelésével összefüggésben az alábbi eljárásrendet kéri az ESZGSZ (Étkeztető) betartani.
 
2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok jóváírása megtörténik a 2021. január hónapra szóló étkezések megrendelésekor.
Az étkezés megrendelése nem lesz automatikus a gazdasági ügyintéző részéről, csak abban az esetben biztosítja az Étkeztető az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére. 
A szülők az igények leadását 2021. január 4-ig tudják leadni az intézmény gazdasági ügyintézőjénél. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Kérjük, hogy a jelen helyzetre való tekintettel a szülők az átutalásos fizetési módot részesítsék előnyben. Készpénzes befizetéssel kapcsolatban későbbiekben fogunk tájékoztatást adni. 
 
2021. január 4-től e-mailban lehet érdeklődni a gyermekek étkezési térítési díjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.