Beiskolázási információk 2021-2022-es tanévre

Tisztelt iskolánk iránt érdeklődő Szülők és nyolcadikosok!
A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb online szülői fórumot tartunk. A fórum időpontja 2020. december 1. kedd 17 óra. Az alábbi linket másolják a böngészőbe, és akkor bekapcsolódhatnak nyílt szülői tájékoztatónkba.
 
Lehetőség van bekapcsolódni online óráinkba a következő űrlap kitöltésével. Online óráinkat december 2-án, 4-én és 8-án tartjuk. https://forms.gle/n5Vwqk523x2n94ge8

A videóban bárki belekóstolhat a Keletis létbe, sétálhat a falak között és elképzelheti miért jó iskolánkat választani! Hívjuk, várjuk a nyolcadikosokat, tudjanak meg rólunk többet!

Kedves Érdeklődők! Az Önök pontos tájékoztatása és védelme érdekében a szülői fórumokat az elkövetkezőkben online formában fogjuk megtartani. A csatlakozás módjáról emailben fogjuk értesíteni a regisztrálókat. Kérjük a regisztrációt ezen az űrlapon tegyék meg.

Iskolánkban lehetőség van a központi felvételi dolgozat megírására. A csatolt jelentkezési lapot kitöltés után iskolánkba kell eljuttatni december 4-ig. Amennyiben a tanulónak valamilyen mentessége van (pl időhosszabbítás), akkor az ezt igazoló szakértői lap másolatát, valamint a szülő kérelmét a mentesség kérelméről csatolják a jelentkezési laphoz.

Ismerjék meg iskolánkat, és jelentkezzenek felvételi előkészítőnkre!

Tekintsék meg iskolánk bemutatóját.