Előkészítő

2022. március 2-án szóbeli beszélgetésre várjuk a hozzánk felvételizni szándékozó diákokat. A beszélgetésre felvételi előkészítőt szervezünk, melyre a https://forms.gle/c1GWfJmDwAFmT9MDA linken kitöltött űrlapon lehet jelentkezni.

Verseny nyolcadikosok részére

 Tisztelt szülők! Kedves nyolcadikosok!
2022. január 12-én 15:30-17:30 között a központi írásbeli mintájára magyar és matematika tantárgyakból feladatlap megírására lesz lehetőség.
 
Aki jelenleg hozzánk jár előkészítőre, automatikusan meg fogja írni, nem kell jelentkeznie.
 
Kérjük az alábbi űrlapot azok töltsék ki, akik szeretnék megírni, de nem járnak előkészítőre hozzánk.
 
 

Beiskolázási információk a 2022-2023-as tanévre

Ingyenes felvételi előkészítőt indítunk október 13-i kezdéssel. Az előkészítő 15.30-kor kezdődik és 17.15-ig tart, jelenléti formában. Szerdánként felváltva 2-2 tanórában szövegértés illetve matematika felkészítést tartunk. Január 19-ig 12 alkalommal találkozunk  a gyerekekkel. jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/9gDPvasymzVAyeCk6

Nyílt napok az iskolában. A nyílt napokon igazgatói tájékoztatót tartunk és óralátogatási lehetőséget biztosítunk. Adott napon 8.15-9.00 között az aulában az iskola Igazgatója tájékoztatót tart, kérdésekre válaszol. Ezután a gyerekek 3 tanórán vehetnek részt a választandó ágazatnak megfelelő közismereti és szakmai  tanórákon. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/U5DywvGhmM6FXSYK8

Szülői tájékoztató fórumokat hirdetünk meg iskolánk iránt érdeklődő tanulók szülei számára. Ezeken a napokon  az iskola Igazgatója hosszabb tájékoztatót tart az induló osztályokról, a technikumi követelményekről. Bemutatja az iskola sajátosságait, a felvételi követelményeket. A tájékoztató a jelenléti napokon 17 órakor kezdődik az iskolában, a digitális napon 18 órakor. A digitális tájékoztatóra jelentkezők az email címükre kapnak részletes tájékoztatást. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/2owVWR1kPZFW7WsP9

 

Tanévnyitó az esti képzésen

Az esti pénzügyi-számviteli ügyintéző és logisztikai technikus osztályoknak 2021. szeptember 7-én 16 órakor lesz a évnyitó, ezután már tanórák is lesznek.
Az esti vállalkozási mérlegképes könyvelő osztály számára 2021. szeptember 8-án 16 órakor tartjuk az évnyitót, utána tanórák is lesznek.
Mindenkinek sikeres tanévet kívánunk!

Tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepséget a nappali tagozaton tanulóknak (nappali OKJ is!!!!) 2021. szeptember 1-jén 9 órától tartjuk. Kérjük, hogy a tanulók ünneplő öltözetben 8:45-ig jelenjenek meg az iskolában és gyülekezzenek a kijelölt tantermekben (a beosztást a bejáratnál kifüggesztjük).
Az évnyitó után 3 osztályfőnöki órát tartunk.
Szükséges felszerelések: jegyzetfüzet, toll, a tankönyvek hazaviteléhez táska.
Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Szülők!

Szeptember 6-án és 7-én szülői értekezleteket tartunk, Az értekezlet idejéről és módjáról gyermekük osztályfőnöke ad tájékoztatást.
Szeretettel várjuk Önöket! 
 

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulóink!

A 2021. augusztus 30-31. és szeptember 02-03. között megvalósuló 12-18 év közötti korosztály Covid-19 elleni védőoltására lehet még jelentkezni. Aki még nem jelezte igényét a korábban kiküldött kérdőív kitöltésével, kérjük az oeva.keletiszg(kukac)gmail.com címre küldött e-mailben jelezze augusztus 25-ig, ha kéri az oltást.

A korábban és most jelentkezetteket és szüleiket az oltás felvételével kapcsolatos pontos információkkal várhatóan augusztus 27-én látjuk majd el, e-mailben.