Ebédbefizetések

Kedves Szülők!

A 2020/21-es tanévben is lehet ebédet kérni, amennyiben le lett adva az iskola portájára vagy gazdasági irodájában a kitöltött eredeti „Szándéknyilatkozat és igénylőlap”, a „Nyilatkozat”, illetve kedvezményre jogosultság esetén az eredeti Nyilatkozat és a megfelelő igazolások másolata. (Ezeket minden tanévben egyszer kell leadni, kivéve változás esetén.)

Az ebéd befizetése minden hónapra az azt megelőző hónapban történik.

Ebédbefizetés szeptember hónapra:

Augusztus 12-én délután 14-18 óra

Augusztus 13-án délelőtt 7-13 óra

Augusztus 18-án délután 14-18 óra

Augusztus 19-én délelőtt 7-13 óra között lesz az iskola gazdasági irodájában. A szeptemberi ebédet csak készpénzzel lehet befizetni, de későbbi hónapokban már átutalás is lehetséges.

Bruttó árak egy ebédre vonatkoztatva: 
- 351 Ft, ha nincs támogatás, 
- 176 Ft 50%-os támogatás esetén.

!!Fontos!! Szeretném kérni Önöket, hogy augusztus 5-ig az iskola portáján legyenek szívesek leadni a kitöltött nyomtatványokat (és igazolásokat ha szükséges a kedvezményes étkezéshez), ne befizetéskor hozzák magukkal, mert még előtte a rendszerbe fel kell vinni az adatokat, csak úgy történhet a befizetés.

Az étkezéssel kapcsolatos tájékoztatók, igénylőlapok és nyilatkozatok itt is letölthetők, valamint az iskola portájáról is el lehet vinni.

Köszönettel:

Tóthné Brunda Beáta
(gazdasági ügyintéző)

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA!

Iskolánk Stimulus Alapítványa idén is köszönettel fogadja a személyi jövedelemadó 1%-ából származó felajánlásokat. Rendelkező nyilatkozatot mindenki a saját ügyfélkapu tárhelyén tudja megtenni.

https://tarhely.gov.hu

Alapítványunk a felajánlásokat kiemelten az alábbi célkitűzéseinek támogatására használja fel:

    a) támogatás nyújtása a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő és rászoruló tanulóknak
    b) segítségnyújtás az idegen nyelvismeret gyakorlatban történő tökéletesítéséhez,
    c) új képzési formák, módszerek kidolgozása és megvalósítása a közismereti és a közgazdászképzés korszerűsítése érdekében.

Felajánlását a Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnázium diákjainak és tanárainak nevében hálásan köszönjük!

Stimulus Alapítvány Kuratóriuma

 

Meghívó

Tisztelt Szülők!

Iskolánk online ballagására az E-Kréta üzenő felületén megtalálják a belépő linket. Szeretettel várjuk Önöket április 30-án 16 órakor a link megnyitására!

meghivo jo2020

SIKERES SZEREPLÉS PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI OSZTV VERSENYEN!

Iskolánk 3 tanulója az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntőjében sikeresen szerepelt, eredményük alapján a Számítógépes könyvelés és analitika készítés tantárgyból vizsgamentességet kaptak. Sajnos a versenyen a járványhelyzet miatt a döntő fordulót már nem rendezték meg. Gratulálunk Béleczki Lili, Mészáros Zsófia és Molnár Patrik 13.A osztályos tanulóinknak!