Beiskolázási információk a 2022-2023-as tanévre

Ingyenes felvételi előkészítőt indítunk október 13-i kezdéssel. Az előkészítő 15.30-kor kezdődik és 17.15-ig tart, jelenléti formában. Szerdánként felváltva 2-2 tanórában szövegértés illetve matematika felkészítést tartunk. Január 19-ig 12 alkalommal találkozunk  a gyerekekkel. jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

https://forms.gle/9gDPvasymzVAyeCk6

Nyílt napok az iskolában. A nyílt napokon igazgatói tájékoztatót tartunk és óralátogatási lehetőséget biztosítunk. Adott napon 8.15-9.00 között az aulában az iskola Igazgatója tájékoztatót tart, kérdésekre válaszol. Ezután a gyerekek 3 tanórán vehetnek részt a választandó ágazatnak megfelelő közismereti és szakmai  tanórákon. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/U5DywvGhmM6FXSYK8

Szülői tájékoztató fórumokat hirdetünk meg iskolánk iránt érdeklődő tanulók szülei számára. Ezeken a napokon  az iskola Igazgatója hosszabb tájékoztatót tart az induló osztályokról, a technikumi követelményekről. Bemutatja az iskola sajátosságait, a felvételi követelményeket. A tájékoztató a jelenléti napokon 17 órakor kezdődik az iskolában, a digitális napon 18 órakor. A digitális tájékoztatóra jelentkezők az email címükre kapnak részletes tájékoztatást. Előzetes regisztráció szükséges, melyet a következő űrlap kitöltésével tehetnek meg:

https://forms.gle/2owVWR1kPZFW7WsP9

 

Tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepséget a nappali tagozaton tanulóknak (nappali OKJ is!!!!) 2021. szeptember 1-jén 9 órától tartjuk. Kérjük, hogy a tanulók ünneplő öltözetben 8:45-ig jelenjenek meg az iskolában és gyülekezzenek a kijelölt tantermekben (a beosztást a bejáratnál kifüggesztjük).
Az évnyitó után 3 osztályfőnöki órát tartunk.
Szükséges felszerelések: jegyzetfüzet, toll, a tankönyvek hazaviteléhez táska.
Mindenkit szeretettel várunk!

Kedves Szülők!

Szeptember 6-án és 7-én szülői értekezleteket tartunk, Az értekezlet idejéről és módjáról gyermekük osztályfőnöke ad tájékoztatást.
Szeretettel várjuk Önöket! 
 

Tisztelt Szülők, Kedves Tanulóink!

A 2021. augusztus 30-31. és szeptember 02-03. között megvalósuló 12-18 év közötti korosztály Covid-19 elleni védőoltására lehet még jelentkezni. Aki még nem jelezte igényét a korábban kiküldött kérdőív kitöltésével, kérjük az oeva.keletiszg(kukac)gmail.com címre küldött e-mailben jelezze augusztus 25-ig, ha kéri az oltást.

A korábban és most jelentkezetteket és szüleiket az oltás felvételével kapcsolatos pontos információkkal várhatóan augusztus 27-én látjuk majd el, e-mailben.

Tanévnyitó az esti képzésen

Az esti pénzügyi-számviteli ügyintéző és logisztikai technikus osztályoknak 2021. szeptember 7-én 16 órakor lesz a évnyitó, ezután már tanórák is lesznek.
Az esti vállalkozási mérlegképes könyvelő osztály számára 2021. szeptember 8-án 16 órakor tartjuk az évnyitót, utána tanórák is lesznek.
Mindenkinek sikeres tanévet kívánunk!

PÓTBEIRATKOZÁS SZAKKÉPZŐ ÉVFOLYAMRA

2021. augusztus 11. szerda 9-13 óráig
2021. augusztus 18. szerda 9-13 óráig
2021. augusztus 24-től hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-13 óráig