Magyar győzelem az Európai Pénzügyi Kvíz döntőjén

Strasszer Zsófia, a Budapesti Gazdasági SZC Keleti Károly Közgazdasági Technikumának 9. évfolyamos diákja 28 ország ötven tanulójával mérte össze tudását az április 20-án online keretek között megtartott vetélkedőn. Százszázalékos teljesítményével ő lett 2021 az Európai Pénzügyi Kvíz bajnoka.

https://www.bankszovetseg.hu/hirek-aktualitasok.cshtml?lang=hun&hirId=67

https://www.okosanapenzzel.hu/hirek/magyar-gyozelem-az-europai-penzugyi-kviz-dontojen

https://www.google.hu/amp/s/www.napi.hu/magyar-gazdasag/magyar-bankszovetseg-magyar-tinedzser-nyerte-az-europai-penzugyi-vetelkedot-strasszer-zsofia-diak-tanulo.727546.html/amp

https://telex.hu/belfold/2021/04/21/magyar-diak-european-money-week

Felkészítő a szóbeli elbeszélgetésre

Az írásbeli előkészítő folytatásaként a szóbeli elbeszélgetésre is felkészítő foglalkozást tartunk. Akik eddig is részt vettek az előkészítőn, ők továbbra ugyanazon a csatornán csatlakozhatnak a foglalkozásokhoz, ahol eddig zajlottak a foglalkozások az online térben. Akik ezen felül szeretnének csatlakozni kérjük a következő email címen jelezzék csatlakozási szándékukat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
időbeosztás:
február 10. szerda 15.05-től angol nyelvi felkészítés azoknak akik a nyelvi előkészítő osztályra is felvételiznek
február 17 és 24. szerda 15.15-től az általános témakörökből és egyéb hasznos tudnivalókról tartunk minden felvételizni szándékozónak fogalkozást.
 

Ideiglenes felvételi rangsor a 2021-2022-es tanévre

Kedves Szülő, Leendő Diákunk!

A mellékletben megtalálják a központi írásbeli és szóbeli alapján kialakított ideglenes felvételi jegyzéket.

Felhívjuk a felvételizők figyelmét, hogy a jegyzékben elfoglalt hely NEM VÉGLEGES, a rangsorban elfoglalt helyről a tanuló LÉNYEGESEN ELŐBBRE KERÜLHET és felvételt nyerhet intézményünkbe. Minden további információval állunk szíves rendelkezésükre!

Központi Felvételi Információk

Kedves Felvételizők!
2021. január 23-án 9.15-9.30 között várjuk mindazokat akik nálunk adták le a jelentkezésüket a központi felvételi dolgozat megírására. Minden további információt a személyre szóló értesítésben találnak meg.
 

Tájékoztató a szóbeli ismerkedő beszélgetésről

2021. március 3-án szerdán és március 4-én csütörtökön tartjuk iskolánkban a szóbeli beszélgetést. A tanulókat időpontra hívjuk, kérjük lehetőleg pontosan érkezzenek, hogy minél kevesebbet kelljen az épületben tartózkodniuk.
Kérjük úgy készüljenek, hogy a járványügyi szabályok szigorú betartása miatt a szülők nem léphetnek be az iskolába.
Minden további információ a mellékletben található.

Felvételi verseny!

A nyolcadikos előkészítőn résztvevőknek illetve a további érdeklődőknek január 13-án 15.15-től "Verseny a jövőért" címmel magyarból és matematikából rendezünk megmérettetést. Terveink szerint jelenléti rendszerben két 45 perces példasort írhatnak meg a tanulók. Az előkészítőn résztvevőknek nem kell jelentkezniük, a további érdeklődőket viszont kérjük jelezzék részvételi szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen január 11-ig.