Iskola bemutatása

Tisztelt Látogató!

 

Örömmel üdvözlöm Önt iskolánk honlapján!

Bemutatkozásunkkal képet szeretnénk adni egy fiatal, de már az öreg iskolákat is meghazudtoló nagyszerű eredményekkel rendelkező, sokféle lehetőséget nyújtó középiskoláról. Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáinkkal már nagyon sok fiatalt indítottunk el jó szakmával az életbe, és féltő-óvó gondoskodásunkat helytállásukkal hálálták meg. Ezt bizonyítják az elmúlt év kiemelkedő országos és fővárosi szakmai, valamint tanulmányi versenyek eredményei is.

Ha visszatekintünk iskolánk alapítása, 1987 óta eltelt évekre, az nemcsak a számvetésre ad lehetőséget, hanem arra is, hogy tisztelettel emlegessük iskolánk jelenlegi és volt pedagógusait, dolgozóit.

A következő évek során továbbra is szeretnénk megőrizni oktató-nevelő munkánk alapelveit: az értékközvetítő, korszerű közismereti- és szakképzést, illetve a gyermekközpontú pedagógiát.
Köszönetet mondunk a szülőknek és mindenkinek, aki hozzájárult, hogy tanítványaink minél sikeresebbé váljanak. Köszönjük a támogatóinknak, a hozzájárulást nyújtó cégeknek, hogy segítették iskolánk fejlődését.

Vasné Botár Ágnes

igazgató