Ebédbefizetések

EBÉDFIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Kedves Szülők!

Azoknak a gyermekeknek, akik iskolánkban étkeznek, szeptember 7-től lemondtuk azokat a napokat, amikor digitális oktatásban részesülnek. Ez egész szeptember hóra vonatkozik. A következő hónapban minden befizető gyermeknek jóváírásra kerülnek a lemondott napok, annyival kevesebb lesz az októberi étkezés díja.

Az októberi ebéd díját egységesen sajnos nem tudjuk majd pontosan megmondani, így azok, akik az átutalás mellett döntöttek, legyenek szívesek e-mailt írni, vagy hívják fel a gazdasági irodát, hogy megmondjuk pontosan mennyi lesz gyermeke októberi díja, amit át kell utalni az ESZGSZ (Étkeztető) számára. Akik készpénzzel fizetnek személyesen, természetesen ők is érdeklődhetnek. Ezt akkor tegyék meg, amikor a honlapon megjelenik, hogy mikor lesz az októberi ebéd befizetés.

E-mail cím: gazdasagi.keletiszg(kukac)gmail.com

Telefon: 06-1-262-9222 (gazdasági ügyintézőt kell keresni)

 

Kedves Szülők!

A 2020/21-es tanévben is lehet ebédet kérni, amennyiben le lett adva az iskola portájára vagy gazdasági irodájában a kitöltött eredeti „Szándéknyilatkozat és igénylőlap”, a „Nyilatkozat”, illetve kedvezményre jogosultság esetén az eredeti Nyilatkozat és a megfelelő igazolások másolata. (Ezeket minden tanévben egyszer kell leadni, kivéve változás esetén.)

Az ebéd befizetése minden hónapra az azt megelőző hónapban történik.

Ebédbefizetés szeptember hónapra:

Augusztus 12-én délután 14-18 óra

Augusztus 13-án délelőtt 7-13 óra

Augusztus 18-án délután 14-18 óra

Augusztus 19-én délelőtt 7-13 óra között lesz az iskola gazdasági irodájában. A szeptemberi ebédet csak készpénzzel lehet befizetni, de későbbi hónapokban már átutalás is lehetséges.

Bruttó árak egy ebédre vonatkoztatva: 
- 351 Ft, ha nincs támogatás, 
- 176 Ft 50%-os támogatás esetén.

!!Fontos!! Szeretném kérni Önöket, hogy augusztus 5-ig az iskola portáján legyenek szívesek leadni a kitöltött nyomtatványokat (és igazolásokat ha szükséges a kedvezményes étkezéshez), ne befizetéskor hozzák magukkal, mert még előtte a rendszerbe fel kell vinni az adatokat, csak úgy történhet a befizetés.

Az étkezéssel kapcsolatos tájékoztatók, igénylőlapok és nyilatkozatok itt is letölthetők, valamint az iskola portájáról is el lehet vinni.

Köszönettel:

Tóthné Brunda Beáta
(gazdasági ügyintéző)